woensdag 30 december 2009

Appelflappentocht


Vandaag was het dan zover , het was nog een beetje spannend of hij wel door zou gaan maar het is toch gelukt door van tevoren de juiste locatie te kiezen.
De tocht werd verreden in het gebied De utrechtse Heuvelrug , als hij was verreden in de buurt van zaanstad dan was hij niet door gegaan getuige de eerste foto , 10 cm sneeuw op de auto en de binnenwegen.
Wij hadden ook heel af en toe wel een glad stukje maar iedereen was daar heel alert op en we waarschuwden elkaar dan ook ruimschoots van te voren.
Wij was een ploeg van ong. 15 mensen die het aandurfden om te fietsen , de oliebollentocht had schitterend mooi weer voor een appelflappentocht en de appelflappentocht had schitterend weer voor een oliebollentocht ,volgend jaar beide een datum prikken en dan ruilen.
Het was koud aan de voeten en vingers , het was gezellig , er waren aparte fietsen zoals een flevobike en een zelfgebouwde kanteltrike en de omgeving was mooi met die bossen in de sneeuw.
De Pauze was gewoon in het bos met heerlijke Appelflappen voor echte Die Hards, niet zoals bij de oliebollentocht in een warm restaurant , nee gewoon basic in de natuur. Klasse.
Er mochten er nog een paar even door het bos crossen op Maarten zijn Trike en dan zie je maar dat mannen kinderen blijven , trouwens leuk om te zien , Victor slippend in een trike die te klein is voor hem.

Volgend jaar hopelijk wat minder koud en een langer tochtje .

Mensen bedankt voor de gezelligheid en iedereen een goede jaarwisseling toegewenst en hopenlijk zien we elkaar weer gauw.

1 opmerking:

Anoniem zei

Mooi zo, voor mij was het weer "gewoon" forensen met de quest en dat was ook mooi in de noordhollandse sneeuw. De fujin houdt nog even winterslaap.