zaterdag 11 december 2010

Mooie Mistral te koop


De kogel is door de kerk .
Mijn dochter vind het fietsen toch niet zo leuk als dat ze in het begin dacht , na een paar tochtjes waaronder 1 van 60 km met onze alom bekende Marcel B met zijn fiets vriendin Nina is de Mistral op zolder beland en inmiddels heeft dochter een andere hobby die tijd vraagt ( een vriend) . dus van fietsen zal het niet meer komen.
Nu kan ik de fiets zelf gaan gebruiken maar ik ben niet zo weg van onderstuur en ik heb er al 1 en wil in de toekomst dicht gaan rijden in kombinatie met m,n fujin.
Zodoende hebben we besloten om de fiets te verkopen ondanks dat het het prototype van de eerste Mistral is namelijk met de achtervering ingebouwd onder/in het stoeltje
Dus bij deze een mooie mistral onderstuur met weinig kilometers en 2 maal 9 versnellingen , ventisit , Radical toptas M
en mechanishe schijfremmen .
Prijs op aanvraag.

1 opmerking:

ligfiets zei

Hi Gerrit,

ik wil ook heel graag overdekt gaan rijden. Hopelijk gaat het dit voorjaar lukken (2de hands). De carbon quest komt dan op de markt, ik verwacht dat er dan een groot aanbod aan 'gewone' questen op de tweedehands markt zal komen:-)
Maar voor het zover is ga ik eens proef tijden in een quest (als de sneeuw weg is) en als dat bevalt heb ik al een optie op Marcel's quest;-)
Hopelijk gaat de sneeuw snel weg en kunnen we de weg weer op! Op kou kun je je kleden maar de gladheid maakt het gevaarlijk, ik heb het wegdek al een paar keer van dichtbij bekeken:-( En de NS bied ook niet echt een betrouwbaar alternatief.

Groet, Elmi