woensdag 3 augustus 2011

somber weer ,lekker gefietst.


Het was een beetje benauwd en somber weer maar toch had ik zin om een rondje te fietsen , dus via Oostzaan en purmerland richting NoordHollands kanaal , onderweg kwam ik een paar mensen met een loslopende hond tegen waarvan de eigenaars keurig de hond bij hun hielden toen ze mij aan zagen komen en ik heb ze daar ook vriendelijk voor bedankt , zo kan het ook.
Met het pontje over en door Ilpendam langs de kerk om na het bruggetje over de Purmer Ee rechtdoor richting overleek te gaan .
Er waren best nog wel aardig wat andere fietsers ondanks het weer,het was intussen een heel klein beetje gaan spetteren.
Maar dat mocht de pret niet drukken , op een gegeven moment afgeslagen naar de dijk richting Monnickendam alwaar het vliegjes happen was en door het dorp zo weer door de polder richting Zuiderwoude en later de richting Durgerdam aangehouden en via Amsterdam noord weer naar Zaandam.
Vandaag over een aantal fietspaden gereden waar ik nog niet gefietst had en weer heerlijk gereden.
Na het opladen van de batterijen toch nog een stuk van de gereden track uit de GPS gekregen , vlak voor de toegang naar Het Twiske op het eind ging het lichtje uit van de GPS.

49 Km gefietst met wat spettertjes regen de hele rit.

Geen opmerkingen: