dinsdag 20 januari 2009

Rondje Twiske

Vanmiddag even een klein rondje gedaan.
Rondje door het Twiske , Natuur/ recreatiegebied aan de rand van Oostzaan.
De fietspaden waren al weer aardig schoon , de laatste keer dat ik hier was lag het vol met takken en blubber maar het was nu veel beter om te fietsen .
Wat wel tegenviel was de temparatuur , die plaatjes in je spd schoenen worden op den duur echt koud , dus op het end geen tenen meer over .
Aan het eind van de ronde kom ik bij een kleine manege langs en er waren net twee paarden met berijders via het fietspad op weg naar de ingang dus ik ben er maar even een paar minuten achter gebleven , het is namelijk een beetje smal daar om te passeren of aan de kant te gaan , dat leverde weer een bedankje en vriendelijke blikken op , daar doen we het voor .
Op het rechte eind langs de ringvaart even knallen met de fujin tot 43 Km per uur en op de verdere weg rustig aan gedaan want m,n gascilinder van de vering is leeg dus het klapt behoorlijk bij de kuilen.
Bestelling voor een nieuwe vulling is de deur uit dus dat gaat ook weer goed komen.

Ritafstand 21,5 Km , gem,snelheid 22,7 Km/uur , hoogste snelheid 43,4 Km/uur

Totaal dit jaar 111 Km

6 opmerkingen:

marcel beekmans zei

Ritafstand 21,5 Km , gem,snelheid 22,7 Km/uur , hoogste snelheid 43,4 Km/uur

netjes hoor!!!:P

oei... hopelijk is je nieuwe gascilinder snel weer binnen!!! rijd idd erg hobblig anders
het was veder lekker fietsweer ja!!

morgen schijnd het ook goed te woorden, en daarna is het weer gedaan met de pret colgens rtlweer....

Gerrit zei

Het was fris marcel maar wel droog en een beetje zonnig , vandaag weer 30 km woon werk verkeer gedaan , en een wedstrijdje met een brommertje , de man had tenminste een helm op , en hij kon me niet voorbijkomen , leuk is dat hoor.

Gerrit zei

De route voor naar het paastreffen heb ik al op papier staan marcel , als het een beetje knapper (lees wat warmer) word ga ik alvast ff een stuk voorrijden , kunnen we wel samen doen .

Gerrit zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
marcel beekmans zei

hey gerrit, lijkt me een goed idee!! je bedoeld stukje proef rijden ? volgens mij moet het niet zo moeilijk wezen... vlgens mij kan je giga lang stk langs het rijnaaal rijden tot utrecht of had je via abcoude n gdachte?? opzich ook een leuk stukje!!! op de vrijdag heb ik zwizo wel tijd er voor, ander werkdagen waarschijndelijk na 14:00 uur ga namelijk in febr bij de ikea magazijn werken, geef maar even een gil waneer je "proef"rijden gaat:P ik ga nu nog even stukje rijden,

see you

gretjes marcel

marcel beekmans zei

hoe staat het deze ligger??? nog wat gereden?