dinsdag 16 maart 2010

Excuses


Vandaag aan een fietser mijn excuses gemaakt.
Het geval wil dat ik langs stilstaande auto,s de bocht om vlieg naar rechts en vlak voor een andere fietser uit kwam die ik niet gezien had , gelukkig had hij mij wel al gezien .
Als de man een fractie sneller was geweest of ik wat langzamer dan hadden we beiden op straat gelegen en hij waarschijnlijk onder een auto die naast hem reed want door die auto die naast hem reed had hij ook geen uitwijk mogelijkheid meer.
Ik zag de man op de fiets pas in mijn spiegeltje en realiseerde me gelijk dat ik de man in gevaar had gebracht door langs de stilstaande (wachtende ) auto,s rechtsaf te vliegen, zeg maar.
Ik heb hem dat ook verteld en mijn excuses aangeboden voor mijn actie maar hij vond dat niet nodig en zag het gevaar niet want hij had mij wel gezien .
Ik vond het wel nodig en doe hier dan ook boete.
Op de bovenstaande foto kun je de situatie zien , bedenk alleen wel dat er wat meer auto,s reden en stonden te wachten op het tijdstip van het gebeurde , dus de situatie onoverzichtelijker was.
Het was overigens heerlijk weer om te fietsen vandaag.
groeten .

5 opmerkingen:

marcel beekmans ( beekie ) zei

is dat een kruisig met de watring? rot stuk is dat!

Gerrit zei

ja , de kruising met de watering en ik had nogal een paar hoge auto,s naat me dus zag ff niks.

Mick zei

Die vlag voor op m'n Alleweder werkt ook best goed: Ik zie af en toe echt mensen mijn kant op kijken nog voor ik hen had kunnen zien!
Heerlijk weer idd vandaag. Met de roeifiets door 't A'damse bos terug: fantastisch!

marcel beekmans ( beekie ) zei

boeten doen.. klingt dat ernstig!

Anoniem zei

Ik zie af en toe echt mensen mijn kant op kijken nog voor ik hen had kunnen zien!

strange :-)