zondag 27 juni 2010

Rondje Waterland met DTSVandaag maar weer eens met de toerclub DTS op pad geweest voor het Rondje Waterland.

Het rondje begon bij het Clubgebouw DE Trots , Vandaar richting Amsterdam Noord , onderweg werd ik ingehaald door een groepje wielrenners die ong. 30 a 31 km/uur reden , daar had ik nog geen zin in dus hield lekker mijn eigen tempo aan.
Even later kwam een tweede ploegje mij voorbij en deze reden net 1 km/uur harder dan ik dus daar ben ik achter aan gegaan en heb aangehaakt , op een gegeven moment raakte ik in gesprek met een racefietser die het liggen ook wel zag zitten en ook was hij zeer geinteresseerd in de Garmin GPS.
Via Durgerdam ging het naar Ransdorp alwaar het koffiepunt bereikt werd in Cafe De Zwaan.
Op de terugweg raakten we 3 mensen van de groep kwijt omdat zij de verkeerde kant op gingen en zijn we met z,n tweeen door de ransdorper polder naar Het Schouw gefietst en via het pontje naar Den Ilp , en via Het Twiske en het Jagersveld weer naar het Clubhuis.
Het tweede stuk na de koffiepauze ging lekker snel , meestentijds met 30+ , alleen waar het niet kon ivm medefietsers,kruisingen deden we rustig aan .
Even een tip voor de Ransdorper gemeente , laat eens een veegwagen over het fietspad gaan want het ligt vol met grindjes en vooral in de bochten is dat irritant en gevaarlijk..

Samen met de ritjes van en naar het clubhuis toch weer 58 km gereden in prachtig zomerweer.

1 opmerking:

beekie zei

hey ger,ik heb gisteren in het schouw eo de nazca uuit gelaten:P vandaag bont ik het een beetje te warm om te fietsen hoor.... maar wel een mooi rondje hé! blijft mooi