maandag 15 november 2010

Prachtig Weer Vandaag


Het was bijna een week geleden dat ik gefietst had , en vandaag was het superweer voor een ritje .
Eerst maar eens richting Purmerend en dan de Oostdijk op met een lekker rustig tempo van ong.25 km/uur , de fiets was superstil na zijn servicebeurt en het reed heerlijk.
Tot aan Overleek niks aan de hand maar opeens was de oostdijk geblokkeerd door een hek met bord dat de oostdijk afgesloten was voor Werkzaamheden , eigenwijs als ik ben toch doorrijden met als gevolg dat ik na 200 meter omkeren kon omdat het echt afgesloten was door een boomrooimachine.
Dan maar een stukje door Hobrede en later weer de oostdijk op en bij Oosthuizen afgeslagen de beemster in.
Omdat ik geen zin had om alweer terug te keren naar huis heb ik nog een beetje door de beemster gedoold en een mooie foto gemaakt van de wolkenlucht met m,n nieuwe Olympus Sp600uz , via de Jisperweg op pad gegaan naar de Zuiddijk langs het kanaal en zo weer richting Purmerend en door Het Twiske en Oostzaan weer op huis aan.
Toch even een ritje van 60 Km.

Bovenin staat een foto van onze Franse buldog , hij had zich onder z,n deken verstopt om lekker rustig te slapen, maar helaas.

2 opmerkingen:

beekie zei

spike zal gedagt hebbe... nneeeeee!!! baasje komt er aan.. snel verstoppen

ps wat deed jij vorige week in dronten?:P questje shoppe?

Gerrit zei

ik ben niet in dronten geweest marcel , en als ik voor een velo ga dan word het 80% zeker een mango , 20% strada. Quest kan ik niet kwijt hier.