zaterdag 12 maart 2011

Rondje (onmogelijk) Zaanstad
Het plan was om via het nieuwe wijkje Assendelft Noord ergens de polder in te duiken richting beverwijk en dan daar vandaan weer een weg naar huis te zoeken, maar helaas als je eenmaal in assendelft noord bent kun je de hele wijk doorfietsen maar je zal er op dezelfde manier weer uit moeten als dat je er in kwam of je moet de wijk doorgaan richting Krommenie maar daar had ik geen trek in.
De verbindingswegen /fietspaden zijn nog niet klaar of in aantocht.
Zo reed ik op een super mooi fietspad wat ineens ophield omdat er een stuk polder lag , gelukkig maar want er wordt al genoeg opgeofferd voor woningbouw en snelweg.
Wel genoten van de verschillende huizenbouw , ze hebben daar echt een stuk of 20 architecten op los gelaten.
Dan maar een andere kant op richting pont Buitenhuis en dan richting Westzaan ,even een fototje van het half in de grond liggende gebouw van de Afvalzorgen weer verder , halverwege ligt al een jaartje of 4 een fietspad met een brug die over de snelweg naar beverwijk heen gaat en aan de andere kant van deze brug rijd je na een paar honderd meter het zand in , kun je weer terug.
Maar goed , onderweg nog even gezocht naar de nieuwe lokatie van Ligfietswinkel Amsterdam , deze komt nu in het industriegebied westerkoog te zitten , maar helaas niet gevonden , ook nog geen uithangbord aan een gevel ofzo .
Aangekomen bij de Praxis even een bakje kibbeling gegeten bij de visboer aldaar en wat mee genomen voor de thuisblijvers.
Langs de Hempont en via de haven naar het centrum van Zaandam om even een haring af te geven bij mijn moeder , vind ze lekker, en vandaar door naar huis voor een douche.
Op de heenweg nog een paarse Strada tegengekomen bij Molen De Schoolmeester , wel gegroet maar geen idee wie ze was of waar ze vandaan kwam , was wel een ze dat is zeker.

40 Km gefietst, van de week de fujin maar eens schoonmaken want het fietsen ging zwaar of ligt dat aan het feit dat de test Mango zo lekker reed van de week.

3 opmerkingen:

beekie zei

vergeet je zo maar temelden dat beekie en shanne tegen bet gekomen haha grapje... is at katinka niet in die paarse strada?? ex vriendin van ron dekker, die in de koog vertoeft geloof ik...

zie link
http://motoroka.blogspot.com/2010/08/nieuwe-fiets-van-katinka-opgehaald-met.html

Gerrit zei

Zou best eens kunnen beekie , woont die tegenwoordig hier in de omstreken dan ?

Erwin zei

"van de week de fujin maar eens schoonmaken want het fietsen ging zwaar of ligt dat aan het feit dat de test Mango zo lekker reed van de week."

Zal inderdaad wel aan de mango liggen ;-)