zondag 9 maart 2008

Een regenachtig ritje


Vandaag was de eerste keer dat ik weer eens een ritje met de toerclub kon maken en wat was ik blij dat ik de gordijnen open deed. Regen , regen , regen en nog eens regen , van die fijne miezer.
Na wat bedenkingen toch maar de fietskleding aangetrokken en een blik geworpen op buienradar  en daar zag het er allemaal wel aardig uit tussen de buien.
Ik kon vandaag kiezen tussen een 40 km rit of een 50 km rit , en van 40 km door de regen word je ook nat dus maar gekozen voor de 50 km versie.
De rit ging door de wormer naar Purmerland , daar aangekomen kwam ik net zo een "Die-Hard" tegen , ook een ligfietser ,  op een Optima Cobra.
Na even een praatje gemaakt te hebben gingen we beide weer verder , ik moest via Ilpendam naar de Midden Beemster en in het clubhuis van ijsvereniging Bamestra een bakkie gedaan. Daarvandaan via De Rijp en Graft door naar De woude en daar weer verder naar zaanstad . 
ik had regenkleding aangetrokken en m,n overschoenen maar ik had toch natte sokken en m,n koptelefoontje van m,n ipod shuffle liet het halverwege ook afweten , gelukkig bij thuiskomst deed hij het weer .
Van de week ook een fietskar gekocht (tweedehandsie) zo dat het hondje ook een keer mee kan
en tevens mag er 40 kg aan spullen in dus wie weet nog eens een meerdaagse rit plannen met tentje en al.

Geen opmerkingen: