zondag 31 augustus 2008

30 8-08 Ritje met Collega

Vandaag had ik afgesproken om samen met een collega even op bezoek te gaan bij een andere collega die net een nieuw huis in Uitgeest betrokken heeft.
Aangezien het mooi weer was hebben we er gelijk maar een tochtje van gemaakt .
Een paar jaar terug had ik ook al eens met collega,s een tochtje gemaakt en dat was goed bevallen , ook voor de collega,s maar helaas was het er nooit meer van gekomen.
We zijn vanuit Zaandam via het Twiske naar Waterland gefietst en vandaar via het sluisje naar Purmerend , dan de brug over en de zuiddijk op gefietst  en langs de forten naar Spijkerboor en het pontje links laten liggen en door gefietst via Oost Graftdijk naar West Graftdijk en via de kluft door naar het pontje bij Akersloot.
Met het pontje oversteken , zwemmen met een fiets op je rug gaat niet zo goed, geen ervaring mee, en via Akersloot , Klein en Groot Dorregeest naar Uitgeest en daar op zoek naar het huis van de collega.
Na een bezichtiging van het huis (ziet er mooi uit Lau )en het nuttigen van wat versnaperingen
zijn we weer op weg gegaan over de Provinciale weg naar Zaandam , ja ik weet het als je via Assendelft enzo gaat heb je een mooiere route maar we moesten ook weer op tijd thuis zijn.

Ritafstand 70 Km
Totaal dit jaar 2550 Km   

3 opmerkingen:

ned333 zei

Lekker gefietst Gerrit!. Was erg gezellig en een mooi ritje, moeten we snel weer eens doen. En nee geen spierpijn maar lag wel ietwat versuft op de bank gisteren.

Groeten Gerry

Gerrit zei

Okido gerrie , het ging ook best wel hard.
volgende keer de andere kant op.

marcel beekmans zei

hoihoi,

de sunrider was bij de ligfietswinkel schakel systeem deed het niet goed. vandaag heb ik hem weer op gehaald, was meteen een vuurdoop!!! het regende dat het goot... en haast niet nat gewoorden!!! alleen beetje via de zijkanten! maar dinsdag komt daar raamplastick voor:P

groetjesssssss