vrijdag 13 november 2009

Geschreeuw


Wat een gekke wereld leven we in tegenwoordig.

Gisteravond op weg vanaf het werk naar huis om plus minus 23:20 werd ik ingehaald door een auto , daar is niks vreemds aan want dat gebeurt wel vaker , maar wat wel vreemd was was dat de medepassagagier het nodig vond om mij een leeuwenbrul te doen toekomen , waarschijnlijk had ik daar van moeten schrikken ofzo maar aangezien ik nogal nuchter en niet zo schrikkerug ben gebeurde dat simpel niet .
Afijn , verder gefietst en de auto met de 2 inzittenden , in dit geval marokkaanse nederlanders sloegen linksaf een zijstraat in en ik fietste verder.
Even later en een stuk verderop zag ik in mijn spiegeltje een auto met hoge snelheid aankomen en ik ging uit voorzorg al wat dichter langs de stoep rijden want je weet het maar nooit tegenwoordig , de auto minderde vaart toen hij dichterbij kwam en het bleken de twee medelanders weer te zijn en weer kreeg ik een leeuwenbrul naar m,n hoofd geslingerd en de gasten scheurden weer verder , terwijl ik doorfietste heb ik liggen denken wat hier het nut van kon zijn maar ik kon niks bedenken, dus heb m,n schouders maar opgehaald en ben hoofdschuddend thuis gekomen.
Verder nog een nieuwtje , Ik ben van plan om m,n fiets te laten poedercoaten in een ander kleurtje want mijn groene kleur is gedeeltelijk aan het verlopen , dus naar mijn mening niet mooi meer.
Nu kan ik ook een nieuwe fiets kopen maar poedercoaten is goedkoper en het frame is nog prima dus waarom een nieuwe fiets ?
Het stralen en poedercoaten komt op 180 euro , niet duur vind ik maar dan moet wel de fiets gestript worden , prijsopgaaf van challenge komt voor het strippen en opbouwen op 300 euro , hoop geld,logisch want de monteur moet ook betaald worden .
Conclusie , ik denk dat ik het zelf ga doen , zit alleen een beetje met m,n hydraulische schijfremmen en het balhoofd , de rest gaat me wel lukken denk , hoewel het crankstel ook een probleempje op kan leveren.
Afijn , jullie horen verder en als je me kan helpen met tips ofzo , hoor ik het graag.
Het gebeuren moet zo een beetje januarie vlg jaar plaats gaan vinden.
Ohja bovenstaande foto word voor 99% zeker de nieuwe kleur.

2 opmerkingen:

Mick zei

Ik heb n's scooterwielen laten zandstralen en poedercoaten. De reden was niet de kleur maar de afdichting van de tubeless banden die niet meer werkte op de weggesprongen verf.En binnenbanden gingen ook steeds lek op de kleine wieltjes.
De prijs daarvoor viel me reuze mee en het resultaat was goed.
Ik denk niet dat de neuspijppassing 'n probleem zal worden hoor!

marcel beekmans ( beekie ) zei

dat woord een gele toeter scoren gerritjeeeeee leuk klusje voor je voor de boeg dus