zaterdag 21 november 2009

Prachtig weer

Kwam ik gisteren nog nat van de regen thuis , vandaag was het super weer .
Vanochtend vroeg in de mist en dauw vertrokken op weg naar het werk , en vanmiddag op de terugweg ging het bijna mis op de waddenweg.
Op de kruising waddenweg/waddendijk staan heel vaak auto,s op het fietspad te wachten totdat zij de waddenweg op kunnen , vanmiddag ook en er wilde er 1 rechts de waddendijk op maar die zag mij aankomen en stopte en ik dacht achter de andere auto langs te kunnen maar net dat ik er langs zou schieten zag ik een fietser van de andere kant aankomen die eerder uit het zicht was door de twee auto,s waarvan 1 een busje was , dus moest gerritje flink naar rechts uitwijken en een stoeprand ontwijken maar gelukkig ging alles net goed.
Maar waarom moeten die auto,s altijd op het fietspad staan zodat je er niet langs kunt ?
In Oostzaan ook , daar staan ze op het noord en zuideinde bij winkeltjes ook altijd op het fietspad te wachten , het liefst met draaiende motor , zodat je flink de rijbaan op moet om uit te wijken . lullo,s!
Ik hoop dat jullie allemaal lekker gefietst hebben , ik in ieder geval wel , het ging lekker hard vandaag.

2 opmerkingen:

Mick zei

Ja ff boodschappen gedaan in de de allie. Over de Zeeburgerbrug & Y-burgerbrug naar de Vomar.
Want dat Y-burg lijkt 'n tamelijk nette buurt dus daar durf ik m'n koektrommel wel voor de (zo'n beetje) dichtsbijzijnste discounter te zetten!

marcel beekmans ( beekie ) zei

is ook zo leuk in oostzaan als een bus je doet inhalen en dan meteen in de remme gaat voor een bushalte!! grrrr vloekvloek