dinsdag 25 mei 2010

Ritje naar Sportpark Sloten alvastVanmiddag een track in de gps geladen en op de fiets gestapt richting Sportpark Sloten.
vlg week is daar een groot Ligfietsfestijn en ik wilde vandaag alvast de route verkennen omdat ik vlg week daar op de fiets naar toe ga en een nachtje aldaar blijf kamperen,gezellig.
Dus via de Den Uilbrug naar de Hempont en daarmee overgevaren , Ik blijf het nog steeds moeilijk vinden om de geladen track te volgen , ik heb al diverse kleuren geprobeerd maar geen een is fel genoeg voor mij om makkelijk te onderscheiden van de omgevings kleuren, en dan had ik ook nog het probleem dat m,n schermpje niet mee bewoog met mijn lokatie dus ik moest iedere keer stoppen om het driehoekje (mijn positie) op te zoeken en kijken of ik nog wel volgens de track reed.
Op de Hem pont stond ook , ik geloof , Fred Alleweder , hij moest het centrum in , even mee staan babbelen en als je dit leest Marcel , het is zoals je al zei een aardige peer.
Maar goed zoals je op het plaatje kunt zien heb ik het sportpark niet gevonden maar ben er wel heel vlak bij geweest , ik had op een gegeven moment geen zin meer om verder te zoeken en ben omgekeerd.
De rode lijn geeft de gereden track van vandaag aan en de gele lijn is de geladen track , ik ben ergens bij de sloterplas, bij een parkje rechtdoor blijven rijden terwijl de geladen track daar naar rechts ging maar goed ik weet nu waar ik geeindigd ben en waar ik heen moet dus volgende week komt het helemaal goed.
al met al lekker gefietst en een stuk amsterdam verkend, voor het eerst langs het sloterdijk station gefietst , dat doe ik vlg week anders want er word nog aan diverse stukken fietspad gewerkt en daar weet ik nu een beter stuk voor.
Ook op de terugweg ben ik op bekend terrein anders gegaan dan de gele track , je pakt op bekend terrein toch gauw je eigen bekende wegen.

38 km gefietst in prachtig weer.

3 opmerkingen:

Pjotr320 zei

Je was er bijna. Maar met CV lukt het vast wel.

Tot dan, groeten,

marcel beekmans ( beekie ) zei

fredje is idd erg aardig ja!, heb je goed ingeschat!

Mick zei

Die tracklijn onderscheiden van de andere lijnen dat speelde me naar 'n adres in Haarlem ook aardig parten.
Omdat ik 't adres als waypoint had ingesteld heb ik de City Navigator toen zelf maar laten plannen et voilá !