donderdag 2 juni 2011

Rondje Hoorn met DTS

Vandaag was de eerste dag van de Zaanse Fietsvierdaagse en dat was voor mij gelijk de laatste dag want de andere dagen moet ik weer werken dus moest ik vandaag fietsen.
Vanuit Zaandam ging de rit naar Purmerend en via de Zuidoost Beemster naar de Midden Beemster en via Grosthuizen naar Hoorn alwaar een stempelpost en koffiestop was in cafe Het Schippershuis , vandaar ging de rit via Scharwoude langs Oudedijk naar Beets en via de Middenbeemster en Purmerend weer retour naar Zaandam.
Het was prachtig weer en in de buurt van Grosthuizen zag ik in de verte een roeifietser maar deze moest niet mijn kant op dus heb hem niet in kunnen halen , verder even na Hoorn een ligfietser tegen gekomen en in de Wijdewormer weer een , zo zie je ze nooit en nu 3 op een dag.
In Hoorn heb ik natuurlijk weer even van de route afgeweken (lees verdwaald) zodat het totaal wat hoger uitkomt dan het geplande aantal Kilometers.

Vandaag heb ik 84 Km gefietst op 4 bruine broodjes , een appelgebakje , thee en 2 liter water uit de Camelbag , hoe CO2 vriendelijk kun je zijn.

4 opmerkingen:

rob, nieuwegein zei

Gerrit,

Nog even over de wedstrijd in Sloten. Vorige week stond er nog iets op internet over de ze wedstrijd, maar nu kan ik er niets meer over vinden??
Waarschijnlijk fiets ik er dus voor niets heen, maar dan maak ik toch weer een paar kilometers extra.

Linda zei

Gerrit,

Ik heb het nog eens nagekeken, maar het betreft een wedstrijd van 2010.
Geen zorg dus.

Gerrit zei

Als rob dan toch gaat , gaat hij zeker voor niets.
Maar dan heeft ie wel wat extra kilometers.

BoCycle zei

Hallo Gerrit,

Ga je nog naar de Cyclevision op 26 juni? Ik heb me dan ingeschreven voor de 3 uurs rae en het snelste rondje. Zie ik je nog?

Groet,
Bocycle