woensdag 1 juni 2011

Begeleidingsrit Jarige Rob

Vandaag met Marcel Beekmans naar Amsterdam Zuid Oost gefietst om gezamenlijk met Elmi de Ambulance Quest van Rob Hebbes te versieren en deze een rondrit door Amsterdam te geven , Rob werd vandaag namelijk 50 Jaar , Gefeliciteerd!!!!!!!!!!
Bij Rob zijn werk aangekomen werd een collega gebeld die in het complot zat om de fiets uit de stalling te halen zodat we deze konden versieren met ballonnen met 50 opdruk , strookjes verband , steriele opgeblazen handschoentjes en een groot Abraham bord.
Rob was zeer verrast dat zijn fiets niet meer in de stalling stond maar stapte trots in de versierde fiets na de nodige felicitaties.
We hebben met zijn vieren al fietsend en toeterend Amsterdam op zijn kop gezet en het hoogtepunt was een rondje al toeterend over de Dam , toen ben ik weer met het pontje naar Noord gevaren en naar huis gefietst terwijl de anderen richting Mijdrecht fietsten.

Ik heb een paar foto,s met de telefoon gemaakt maar om de een of andere reden krijgt de Mac geen kontakt met de bleutooth van mijn LG Cookie , word tijd voor een Iphone.
Op de site van Marcel zal morgen wel het een en ander te bekijken zijn.

Tevens is het weer tijd voor het maandstaatje , 485 km gefietst in de maand Mei.

48 Km gefietst.

Geen opmerkingen: