zaterdag 21 mei 2011

Naar de Theetuin met Elmi

Er waren deze afgelopen weken al wat afspraken gemaakt om te gaan fietsen en vandaag kwam voor ons prima uit , helaas kon marcel niet mee , maar elmi is een gezellige vrouw dus dat zou helemaal goed komen.
We hadden afgesproken bij afrit 117 van de ringweg en vandaar gingen we ook de track rijden.
Onderweg verschillende leuke dingen gezien maar geen fototoestel mee , elmi had hem wel mee maar achter in haar tas en dan vergeet je het , normaliter ligt hij bij haar in de quest en dan pak je hem makkelijker maar nu was zij op de raptobike.
aangekomen bij de theetuin in overleek had ik een heerlijke kokos met nogwat thee en elmi een koffie verkeerd , beide met een kwarkgebakje met aardbeien en slagroom , nadat we dat naar binnen gewerkt hadden samen met een paar broodjes zijn we weer op weg gegaan en vlakbij de WijdeWormer werden we nog verguld met een lekke band aan de raptobike en nadat we die samen verwisseld hadden zagen we er uit als zwarte pieten en moesten we ons wassen in de sloot.
Ik heb elmi nog begeleid naar de startplek en samen hebben we nog genoten van een milkshake bij de mac en na afscheid genomen te hebben zijn we ieder ons weg op huis aan gegaan.


Mooie natuur gezien en 70 gezellige kilometers gereden.

Geen opmerkingen: