zondag 5 oktober 2008

Vervolg herfsttreffen

De route heen en terug had ik via de knooppunten gemaakt , wel iets langer als normaal maar wel een stukje mooier ,door het natuurgebied bij diemen naast het amsterdam rijn kanaal , langs het muiderslot en door de naardervesting en het recreatiegebied naarderbos .hier zijn de punten.
18 , 19 , 20 , 4 , 37 , 38 , 39 , 45 , 46 , 52 , 54 ,55 ,15 ,16 , 17 ,18 , 33 , 78 , 79 , 80 en 81 en dan was ik nog maar 4 straten van de bestemming verwijderd.
Hier zijn nog twee filmpje,s gemaakt tijdens het fietsen van de toertocht .Gereden Afstand dit weekend 167 Km
Totaal dit jaar 3047 KM

4 opmerkingen:

sunrider16 zei

leuk filmje!!!
hj kerel rij je altijd in zo'n lage versnelling je benen gaan als een gek te keer!! of heb je niet versenllingen?

gr marcel

Gerrit zei

Ik vind een hoge trapfrequentie inderdaad lekkerder , kan ik beter m,n evenwicht houden .

sunrider16 zei

o oke, dagt al warom trapt hij zo " snel'

de sunrider is deels gemaakt, er zit een nieuwe brug in aan de linker kand, maaar nu zagen ws dat aan de rechte kand ook een klein beetje verbogen is. ik heb geprobeert er mee te rijden naderhand, maar kreeg hem met geen mogelijk boven de 20 km/h!!!!! ik heb sunrider gemaild er over, en zij zijden dat vermoederlijk aan de rechtekand ook een nieuwe brug moet en dat die op nieuw uit geluijnd moet woorden, als het mee zit halen ze hem eerdaags op.

ik ben in rotterdam nu, ga nog even stukje " liggen" hahah

groetjesss

sunrider16 zei

boe!:P

ik ging later vandaag ook in een iets hogere versnelling rijden, dagt even kijken of dat idd lekker rijd zoals gerrit zij, en rijd idd fijn, maar trap me eigen wel de klere dan pfff, dus hale wege komt macht der gewoonte er aan, en hupaaaaa in een hogere versnelling. ja nee denk dat ik iets te veel km's heb gereden sins 1 september ten ik de sunrider op haalde, heb toen ik een klein maand meer dan vijfhonderd km gereden en dan de treffen niet mee gerekend.... beekie gaat gewoon even kalmpjes aan doen de komende dagen en hopelijk kan ik zondagt as met ALF mee rijden:P

groetjsssssssssssss