zondag 5 oktober 2008

Herfsttreffen 2008Afgelopen Vrijdag 3-10 2008 om +/- 12:00 vertrokken richting Huizen naar Camping De Woensberg voor het herfsttreffen.
Wat Is Dat ??? Ja daar ben ik nu ook achter , gewoon een stel Ligfietsers die van vrijdag tot zondag slap ouwehoeren over kettingen , schroefjes en andere onbelangrijke zaken en oh ja ze rijden ook nog gezamenlijk een toertocht.
de reis ging wat langzamer dan ik gedacht had want er hing een niet aerodynamisch karretje achter de fiets en daardoor kwam de snelheid amper boven de 25 Km /uur.
Na de kennismaking werd om een uur of 6 de barbecue aangemaakt en konden de meegebrachte etenswaren gebakken worden , al snel bleek dat er ook een paar vegetarieers waren want de meest vreemde groenten en andere dingen gingen op het rooster.
De nacht werd door gebracht in een hutje met 8 slaapplaatsen waarvan 4 bezet en al snel bleek dat het bos niet genoeg bomen had . (snurkers )
De volgende dag gingen we rond half elf op pad voor de toertocht van 50 Km door dan weer een bosrijke omgeving en dan weer polder en dorpjes , van alles was er wat , zelfs de Naardervesting kwam langs.
In Nederhorst ter berg bij de Herberg een lekkere uitsmijter genuttigd en weer verder op weg naar de camping.
Over de toertocht wil ik alleen nog kwijt dat er erg veel lekke banden waren , gelukkig niet bij mij , maar wel in een mooie omgeving en tijdens droog weer.
Zaterdag.s na de rit genoten van een heerlijke maaltijd (Wraps) klaargemaakt door een paar koks waar ik de namen even van kwijt ben maar eentje heette vlgs mij iets van Gordon Ramsey.
Met een stuk of zes mensen afgewassen en afgedroogd , wat een hoop bestek en borden heb je nodig voor 50 man en vrouw , dus allemaal erg gezellig.
Na een rustige avond met kampvuur bleek de nachtrust toch ook weer nodig te zijn want morgen moest er weer naar huis gefietst worden.
Zondag om 9.00 opgestaan en het karretje weer ingepakt , ontbeten en om 10.00 vertrokken , helaas om 10.15 begon het te regenen en dat bleef de komende 50 Km zo maar dat mag de pret niet drukken , onderweg twee keer ingehaald door fred met de oranje Mango , verkeerd gereden fred ?
Deze fred moest naar Purmerend maar zat lekker droog in z,n fiets , na het passeren van de nescio brug zag ik fred de schellingwoudebrug oversteken .
En dit was dan het einde van een gezellig weekend , volgend jaar weer ?

4 opmerkingen:

Fred zei

Nee hoor niet verkeerd gereden gewoon een paar kmters maken voor het weekend.

Was wel weer een heerlijk treffen dit jaar

Gerrit zei

okee man , ik had trouwens zelf ook bijna nog een lekke band , onder het viaduct van de A1 lag een kapotte bierfles en ik was daar m,n band aan het checken toen jij langs vloog.

fred zei

bsjepBijna is niet echt leeg dus je had beter kunnen doorfietsen danwas je ook een beetje eerder thuis.

Mick zei

Met 'n beetje mazzel kun je 'n scherf nog uit je buitenband trekken voor voor je 'm er dieper inrijdt. Zó gek is Gerritje dus nog niet!