dinsdag 16 december 2008

Mistig Tochtje


1 van de oude Bruinzeelhallen en De Hembrug pont in de mist.Na het hele weekend binnen gezeten te hebben vandaag maar ff op de fiets gestapt , Zondag nog wel ff naar de feestmiddag van de fietsclub geweest alwaar de clubkampioenen in de verschillende categorieen hun beker uitgereikt kregen , had geen zin om te wachten tot de overall kampioen bekend werd dus eerder weg gegaan.
Afijn vandaag dus , Het plan was een rondje zaanstad via assendelft enzo weer terug maar door de kou is het een rondje zaandam geworden.
Eerst over de den Uilbrug dan langs de haven en het voormalig eurometaal terrein , waar vroeger munitie gemaakt werd, naar de Hembrugpont vandaar zou ik dan via de westzanerdijk richting assendelft gaan maar door vochtige handschoenen van de mist en daardoor weer koude handen ben ik maar rechtdoor gegaan om via koog zaandijk weer richting huis te gaan.
Wat een gedoe bij dat industrieterrein bij de pont om weer weg te komen daar en bij het station is het al niet veel beter , een amateuristishe fietsenstalling en allemaal omleidingen maar goed zal wel tijdelijk zijn.
Ook nog een foto gemaakt van 1 van de oude bruinzeel hallen , daar heb ik vroeger nog gewerkt in de deuren fabriek , het staat nu te wachten op sloop als ik het goed heb.
Toch nog 17 Km gefietst in deze kou.

5 opmerkingen:

Mick zei

Voor diezelfde pontovergang stonden we de laatste keer met de ALF-groep, alleen toen nog zonder de mist.Staat zelfs 'n nuttige versnaperingen- automaat bij: Die in Amsterdam vast al opengebroken zou zijn.
Hopenlijk krijg ik geen spijt van deze opmerking als 'self-fullfilling prophesy'.
De Alf tocht is trouwens Zondag a.s. weer...

Gerrit zei

ik heb m niet gezien mick dus zal aan deze kant ook wel opengebroken zijn en weggehaald , er is nu wel een snackbarretje aan de zaanse kant .
en ik zou graag mee willen maar moet helaas werken , hoe lang word de rit deze keer ?

Mick zei

Dat is me niet bekend en ik laat dat ook aan de anderen over.
Was ook 'n klein beetje 'onenigheid' over in Ijmuiden want ik (en enkele anderen) wilden wel n's wat gaan eten!
Dat werd 'n (duur) visrestaurant waar ik met 'n bord patat financieel nog goed van af kwam. Voor mijn gevoel was 't tempo iets te laag, maar de tijd juist iets te lang (ruim 3 uur als ik me niet vergis). Vandaar dat ik dit keer ook graag met de roeifiets mee wil doen want het uitvoeren van draaiende bewegingen met de voeten doe ik al veel naar Aalsmeer (mijn werk)...Dan heb ik tenminste het gevoel dat ik ook nog wat getraind heb (onbegrijpelijk Haribo).

amsterdamse liggertje zei

volgens mij zit die vis eettent er nog hoor, volgens mij heb ik hem wel eens gezien

groetjes superbééééééééékie:P

marcel beekmans (sunrider16) zei

hey gerrit, op die heide waren we ook met herfsttreffer, is erg lekker rijden daar!!! nina had idd beetje koud, maar zo heel vris was het ook weer niet, vandaag is het pas vris!! oeiii ik heb net even de sunrider vol geladen met de spullen die ik nodig ben van het weekend.... straks ga ik even met mick langs het amsterdam-rijnknaal rijden ff kijken hoe het rijd zo,

bij de dectilon kan je van die 1 persoons enten halen van 35 euro, die kan je zo inelkaar vouwen, zonder gekloot met stokken enzo, maar past iet in de sunnie.... ik ga ff kijken hoe ik dat fabriceren ga, misschien gewoon OP de sunnie vast maken.... heb nog wel even om daar over te denken, is een lekker stukje rijden naar de paastreffer hoor, neem aan als je gaat dat je via het adamse komt.... als op de fiets heen gaat.... misschien kunnen we zamen hen rijden, maargoed zien we dan wel weer