woensdag 3 december 2008

Rondje Twiske


Vanmiddag leek het even droog te blijven dus toch maar even op de fiets gestapt voor een rondje Twiske.
Het Twiske is een recreatiegebied waar je zomer,s heerlijk kunt vertoeven om te zwemmen of fietsen en van de natuur te genieten.
Het zonnetje scheen lekker en de fiets was weer top na de servicebeurt , dus op pad.
Eerst even de polder Oostzaan door en dan het twiske in , eerst via de buitenrand en dan vanwege een wegopbreking even een stuk binnendoor .
Er ontbraken ook een paar bruggetjes maar dat was prima opgelost door betonplaten.
De foto die ik bijplaats komt waarschijnlijk niet zo mooi uit als dat het in het echt was , de roodbruine knotwilgen met op de achtergrond een rij zilverberken gaf zo een mooi kleur contrast dat ik er wel een foto van moest maken.
Na een rondje van 21 Km was ik weer thuis en geen druppel regen of sneeuw gezien.
Thuisgekomen even de prut van de fiets afgespoeld met wat warm water en klaar was gerrit weer.

groeten

5 opmerkingen:

Mick zei

Die Twiskepolder is idd leuk om ff de stad uit te wezen. Ik zou dat ook weer n's moeten doen als ik toch via Landsmeer en Den Ilp onderweg ben naar moeders in Purmerland.
Goed dat ze er n paar jaar terug bij de ingang zo'n betaal-slagbomen neergezet hebben vd auto's zodat je zeg maar je ligfiets 'terug kunt verdienen'!

Gerrit zei

meestal rijd ik er door heen naar verdere plekken , maar het was iets te koud en teveel kans op sneeuw en regen die dag dus ik dacht , blijf maar in de buurt.
De paden lagen op heel veel plekken wel vol met takjes en bladeren dus het was voorzichtig aan doen.

sunrider16 zei

heeyy super gerritje:P slijm slijm whahahaha leue foto hoor!!! als er een nieuwe schakel gebeure op de nazca zit gaan we wel ff een keer stukkie zamen tuffen lijkt me gezellie:D:P

doe kalm aan kerel!

Gerrit zei

Lijkt me gezellie marcel , maar je mag ook in je sunnie hoor , anders krijg je het zo koud. (lol)

a'damse ligger (marcel) zei

ik zou theoretiche in de sunnie kunnen slapen hoor, maar ben erg gehecht aan m'n n8rut hoor, dus heb ff bij dectilon zo'n matje op gehaald, is 1m95 lang, en ik ben 1m97.. margod die paar cm!!

aan gezien m'n knieen erg pijn deden verleden 2 manden, heb ik er voor gekozen om een weekendje naar almere te gaan, anders had ik o0ok wel met de appelvlappentocht mee gedaan hoor misschien volgens jar he!,

ik ben vandaag even stuk langs het amsterdam-rijnkanaal gegaan, ook erg lekker rijde is dat ben bij het spoor daar ff voorbij kruising muiden-diemen recht door gegaan en bij de spoorbrug omhoog gegaan en naar weesp gegaan en via gaasperplas weer naar amsterdam lekker stukje rijden was dat, vandaag kleine 40 km gereden!!! was erg lekker weer vond ik!!!

nee kom dn wel ff met de nazca hoor!! vind die ook erg lekekr rijden hoor!! gewoon sjaaltje om en losssssssssssssssss en gaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnn met die nazca:P lol