zaterdag 6 december 2008

Vuilnis

Het valt mij op dat er steeds meer rotzooi langs en op de fietspaden wordt neergegooid , als de jeugd vakantie heeft en niet meer naar school hoeft te fietsen ligt er veel minder en je kan dus altijd zien wanneer de scholen zij begonnen.
Vanmiddag liep er een groepje jongeren op het fietspad , en een ervan had net z,n energie drankje op (hoe weet ik dat kom ik zo op) want om te lopen moet je energiedrank drinken anders red je het misschien niet tot je eindpunt.
Het blikje werd zo op het fietspad neergegooid waarop ik riep , Hey sukkel gooi het ff in de prullenbak en dat lokte natuurlijk reakties uit en nadat ik die gasten voorbij was heb ik tijdens het fietsen het blikje maar even opgepakt , lukt meestal niet , maar nu wel maar helaas het duurde nog een kilometer of 4 voordat ik weer een prullenbak zag dus al die tijd met dat blikje rondgereden (en zo wist ik dus dat het energie drank was) en met een mooie worp is het blikje toch in de bak beland .
Het voor of nadeel van een lage fiets.

groetjes

4 opmerkingen:

a'damse ligger (marcel) zei

ik heb hier voor de deur een ondergrondese contider,,, heel erg vaak woord er alerlij troep voor gelegt... terwijl er heeeeeeeeeeeel duidelijk op staat dat het niet mag... sms kan ik me sunnie er niete ens uit rijden om dat er allerlij trop voor ligt!!! echt fuking erg!! nu ligt er WEER wat voor, zou es een foto maken morgen als ik weer naar noord ga, ik heb het meeste aan de kand moeten doen om me sunnie er uit te kunnen rijden echt erg!

Mick zei

Maar ff.Hoe wist je nu dat het energiedrank was, aan je kilometerteller?

a'damse ligger (marcel) zei

lol!! bijdehandje!

a'damse ligger (marcel) zei

hij stond op de handrem hoor, meneer heb geen milimeter mee gereden ben niet helemaal gek hoor!! ja dat tunneltje was idd erg smal!! klopt ja!! bn er twee keer met de nazca door gekomme, blijft mooi om er door heen te gaan! ik weet wat je bedoel kerel, daarom vermelde ik het oom "maar het gaat om het idee" de vuilnisbeld op de marcusstraat is weer op geruimt hoor! maar goed ligt binnen paar dagen weer een sooi!!!