vrijdag 13 maart 2009

Fujin stuk ?

Vanavond vanaf het werk naar huis en was net aan het bedenken wat er met m,n voorwiel aan de hand kon zijn , heb daar al een tijdje last van kreunende spaken en ook na de servicebeurt is dat niet opgeknapt en ik vermoed dat er weer wat spaken los zitten want af en toe heb ik het gevoel dat de fiets dweilt , toen het noodlot toesloeg en de ketting een vreemd gekreun liet horen en ook het fietsen ging steeds zwaarder , net of de ketting vastliep .
Nou ga dan s,avonds om 23:30 onder een lantaarnpaal maar kijken wat er aan de hand is , je snapt het al het werd alleen erger en Gerrit kon 3 Km naar huis lopen . Fiets staat in de schuur , eerst slapen en morgen wel kijken wat er aan de hand is.

9 opmerkingen:

Mick zei

Wat is dat toch met die schijfremmen steeds? W. Ketelaar met vastzittende \snelverslijtende blokjes, Marcel met aanlopende (verbogen) schijven, nu jij weer...
Als m'n velgrem aanloopt tegen de remblokjes en afstellen lukt niet meer kan ik ze tenminste met de hand nog loshalen om thuis te komen...

sunniebeekie ( marcel ) zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
sunniebeekie ( marcel ) zei

en is je grotevriend al weer beter/klaar?

sunniebeekie ( marcel ) zei

anders maak je even een via goole maps kweet nie of ik xeel openen kan

sunniebeekie ( marcel ) zei

exel bedoelde ik

Gerrit zei

Ik had een probleem met m,n ketting en m,n voorwiel maakt rare geluiden ik denk wiellagers.
maar mick je hebt gelijk , ik ben ook niet happy met de schijfremmen , ze slijten veels te snel en zijn niet makkelijk te vervangen.
maar goed , ik heb wel eens gehoord van een doorgesleten velg door de gewone velgremmen dus dat kan ook gebeuren.

Gerrit zei

morgen even een tooltje halen om de ketting te schonen en gelijk even vragen bij de fietsenman wanneer hij tijd heeft.
Hey marcel , je hebt nooit msn aan he?

en mick , ga je ook mee naar paastreffen ?

sunniebeekie ( marcel ) zei

ja wel hoor gerit:P heb je toegoevegt da? niet gezien hoor!!

doe nog maar es een keer dan

superbeekie@gmail,com

Mick zei

Hoi Gerrit,

Ik ben nu op Moeder-treffen, ook wel belangrijk...Dan morgen al weer ALf,
volgende week L.ligfietsdag...
Zo ver kijk ik dus geheel nog niet vooruit maar buiten A'dam denk ik niet.Heb m'n vrije dagen al vastgelegd in Juli/Aug en er komt 'n 'wisselwoning'-verhuizing voor me aan, ivm renovatie door de woningbouwvereniging.
Wat remsystemen betreft zou ik natuurlijk ook 'n systeem dat ik bij de fiets krijg in stand proberen te houden maar aangezien ik kiezen kan liefst 'n systeem dat ik zelf kan repareren met overal verkrijgbare onderdelen.
Ging gisteren naar de fietsenzaak aan de van Bearlestraat(!) maar de man verkocht in 't geheel geen "rapidfire deralleurverstellers": Ik bedoel maar...