maandag 13 september 2010

Tijdrit Zwolle


Zoals eerder gemeld deed ik gisteren mee aan de tijdrit in Zwolle , hier een klein verslagje met de uitslagenlijst.

Laten we beginnen met de organisatie , Deze was helemaal TOP , onze Paulus had genoeg mensen in beweging gekregen om de boel te klaren en zodoende was alles dan ook ruim op tijd klaar .
Gelukkig waren er geen valpartijen , wel een uitvaller en wat kleine ongemakjes zoals een lekke band en vastgelopen ketting in een derailleur maar dit werd met elkaars hulp weer opgelost , zie deze blog van Wilfred, http://velomobielfan.blogspot.com/
Het parcours was helemaal top met een paar drempels in de woonwijk maar dat maakt het alleen maar leuker , verder een aardig stuk door de polder met genoeg natuur om je heen zoals overvliegende ganzen ,Geweldig.
De start was precies om kwart over een en ik begon naar mijn gevoel goed , ik wist van tevoren al dat ik achteraan zou eindigen maar dat is natuurlijk geen reden om rustig aan te doen.
In de tweede ronde werd ik al weer ingehaald door de nr, 1 , ymte met zijn Quest, deze man heeft maar liefst 4 rondjes meer gereden in dezelfde tijd dan ik.
tijdens het verloop van de wedstrijd werd ik regelmatig ingehaald en aangemoedigd door diverse mensen en in het laatste rondje wist ik er op het end nog een aardig gangetje uit te persen , gelukkig ben ik niet als laatste geeindigd .
Voor de animatie was er een kinderparcours en diverse stands van onder andere de fietsersbond en een kraam waar je heerlijke biologishe appeltaart kon bestellen bij je kopje koffie of thee , werkelijk heel lekker.
Voor mij was het een geslaagde dag en ik denk voor iedereen wel .
Op de foto,s een duits duo op de Tandem en de winnaar Ymte vliegend over de verkeersdrempels.
Als laatste Paulus , nogmaals bedankt voor de slaapplek en het ontbijt.

2 opmerkingen:

SilverBaronRider zei

Nog fit voor de Dam tot Dam fiets classic?
Ik doe de 145km en probeer om 0800 te starten

Gerrit zei

Helaas , ik heb niet ingeschreven .