woensdag 27 juli 2011

Bewondering


Bewondering Ja, laten we daar meer eens mee beginnen , voor die fietsers die iedere dag 100 Km of meer fietsen of die fietsers die 500 Km in een week doen , Of wat denk je van die ROAM Rijders die iedere dag ongeveer 200Km gaan rijden de komende 4 weken in Amerika.
Ik heb er vandaag 85 gedaan maar morgen doe ik rustig aan want dan heb ik spierpijn.
Hoe doen die jongens dat ? iedere dag zoveel fietsen , hebben die dan geen spierpijn ?
Afijn , Vandaag zou ik vroeg op om naar een kennisje in Hem te gaan , onaangekondigd ,want dat is het leukst , als je zo maar komt binnenvallen maar het probleem is dat zij vanaf een uur of 1 naar haar werk is dus moet ik op tijd op.
Dat is niet gelukt , Om half tien kwam ik er pas uit en smorgens ben ik nooit op m,n best dus dan gaan we maar niet.
Maar om 13:00 uur begon het toch te kriebelen en dus toch maar de track geladen en op weg gegaan.
Om een lang verhaal kort te maken was ik om 14:45 in Hem bij die kennis die er natuurlijk niet was , de kroeg ernaast dicht, het bakkertje ertegenover dicht dus maar een paar mueslie repen gegeten en water gedronken uit de zak en na 5 minuten weer op weg naar huis.
Nu ben ik niet zo een avonturier en ik had geen andere leuke track voor de terugweg dus maar via dezelfde weg terug , alleen bij oosthuizen ging het fout want toen reed ik ineens aan de andere kant van de Oostdijk , nouja geen probleem dan via Hobrede naar purmerend en dan naar Zaandam.
Alles goed gegaan , geen lekke banden , wel genoeg zon en een leuke rit op de stoplichten langs hoorn na , wat blijven die dingen lang op rood staan voor de fietsers zeg.

85Km gereden in 3 uur 22 Minuut met een gemiddelde van 24,8 Km/uur.

1 opmerking:

ligfietsjes zei

Ik heb dat ook een maand of 2 gedaan. (gemiddeld zo'n 80km per dag 5 dagen per week). De spierpijn blijft. Maar op een zeker moment word je er immuum tegen. Wat je vooral moet doen is goed blijven eten en drinken (niet alleen na maar ook tijdens het fietsen).