donderdag 21 juli 2011

Rondje met Marcel

Vanmiddag weer eens met marcel op pad , de laatste keer dat we samen gefietst hebben was een retourtje paastreffen dus best lang geleden.
De rit zou naar spijkerboor gaan maar vreemd genoeg zijn we eerst door oostzaan naar purmerland gereden en vandaar door de Wijdewormer via het Quest onvriendelijke bruggetje richting Spijkerboor , vandaar doorgereden langs de ringvaart naar de Markervaart , daar de brug over richting Driehuizen alwaar we aan de koffie wilden maar niks geschikts konden vinden dus maar doorgereden naar Graft/de Rijp en vandaar via De Beemster naar Purmerend alwaar we bij de Drie zwanen een cola en wat lekkers hebben genuttigd.
Via Purmerland en De Wijde Wormer weer op huis aan , we hebben vandaag maar een paar honderd meter over het zelfde stukje weg gereden en dat was bij Purmerland.
Het was een heerlijke rit door allerlei verschillende landschappen , we hebben twee spelende wezeltjes op het fietspad voor ons gezien en een jagende sperwer van dichtbij dus onze dag kan niet meer stuk.

62 Km gereden .

Geen opmerkingen: