dinsdag 19 juli 2011

Eindelijk droog en 55 heerlijke kilometers.

Hier had ik 4 dagen op gewacht als het niet langer is , eindelijk droog en mooi weer om een rondje te fietsen.
Rond 12 uur de fiets gepakt om via Oostzaan naar Het Twiske te fietsen en daar de helft van de gemaakte broodjes op te eten , zo lekker buiten in de natuur eten.
Na de maaltijd de polder bij Landsmeer in gedoken om na een tijdje langs het Noordhollands kanaal terug te rijden naar Amsterdam en vandaar via de draaibrug langs de andere kant van het Noordhollandskanaal weer richting Het Schouw te gaan.
Het was al weer een tijd geleden dat ik langs de broekervaart gefietst had dus bij Het schouw rechtdoor richting Broek in Waterland , zo mooi fietsen daar , Via het dorpje en de polder richting Overleek , nog mooier , en van daar naar Ilpendam en via de brug in Purmerend , naam ff kwijt, naar Purmerland om daar een extra rondje te fietsen over het nieuwe fietspad door een stilte gebiedje , ik wilde wel eens weten waar dit pad uitkwam, en via Oostzaan weer naar huis.
Een heerlijk rondje hoewel het in Broek in Waterland voor mij even zoeken was naar de juiste route richting Overleek , ik zag namelijk maar 1 bordje en daarna helemaal niks meer in het dorp , wel een leuk dorpje om in te verdwalen, je ziet nog eens wat.
Na een paar keer op een doodlopend stuk uit te komen toch de goede route gevonden .

Heerlijke 55 Km gefietst.

1 opmerking:

marcel beekmans ( beekie ) zei

mooi rondje vriend:P

idd erg lekker weer vandaag!!! konden we ook wel weer ff gebruien he!