zaterdag 14 februari 2009

Toch slapen op je Ligfiets ???

Zo de fiets gaat weer als een speer met de nieuwe vering , als je het ontwerp bekijkt van de challenge vering is het eigenlijk best slim gedaan van die jongens.
De eerste woon werk ritjes zijn weer gemaakt en niet zomaar , na twee weken niet gefietst te hebben heb ik gewoon spierpijn in m,n benen , al een lange tijd niet meer gehad.
Onderweg kwam ik vanochtend iets nieuws tegen op m,n route , Er hangt ineens een snelheidsmeter aan een paal , en zag ik dus dat ik 28 Km/uur reed . Trots vertelde ik mijn ontdekking aan de portier van de nachtdienst die ook uit zaandam op de fiets komt en dezelfde route rijdt , krijg ik de opmerking " Je sliep zeker nog dan , want er hangen er 2 " Waarop ik heel verbaasd reageerde want ik had er echt maar 1 gezien.
Vanmiddag op de terugweg even goed opgelet en inderdaad er hangen er 2 , op een stuk van plus minus 1 Km. Wat daar de bedoeling van is weet ik ook niet.
Zal er van de week eens een fototje tegen aan gooien.Januari 167 Km
Februari 102 Km

6 opmerkingen:

marcel beekmans zei

hey leuk gerrit:D:P bedoel je dat je km-teller pp je fiets heb en wel 2? of begrijp ik het verkeerd? vet grappig:D

ik ga over een uur naar zwolle;p met de trein, ff me riden met de vertraagde nieuwjaarstocht :P hopleijk niet alteveel sneeuw...

Mick zei

Nee ik weet wat Gerrit bedoeldt, dat zijn die digitale meetpalen langs de weg.In Landsmeer staat er ook een, vlak voor in -Noordelijke richting- het centrum.
Ik kan me trouwens nog goed die ploegendiensten herinneren (bij Loders-Crocklaan in Wormerveer)http://www.croklaan.com
Altijd heel verschillend hoe je gestel daar op reageert.'t Verdient wel iets beter...

Gerrit zei

Loders Crocklaan , daar heb ik 2 bekenden werken , vlgs mij heet het nu anders maar dat weet ik niet zeker en inderdaad 2 van die digitale palen op 1 km afstand , zal me niet verbazen als er binnenkort ook nog een camera komt te hangen.

marcel beekmans zei

oww.. en die palen laten je zien hoe hard je rijd? grappig;P in oudekerk aan de amstel net oveer de brug rich vrouwenakker enzovoort staat er ook een, toen ik eens naar rotterdam ging nazca- en zag ik er ook een staan daar,,, hij gaf aan dat ik zo rond 33 km/hreed toen,

Gerrit zei

en hoe was de tocht marcel ? Ga je ook mee fietsen bij de opstapdag van de ligfietswinkel is geloof ik 29 maart?

Martje zei

Tja, hebben al die mensen het met die geijkte opmerkingen toch nog eens een keer bij het rechte eind.
Groetjes Katje