woensdag 6 mei 2009

Al vroeg nat

Vanochtend om 5:10 ging de wekker en om 5:10 en 10 sec was ie al weer uit.
Deze jongen zat om 5:05 in z,n fietskleren beneden aan een ontbijtje om 10 minuten later op de fiets te stappen richting hobby van 8 uur in amsterdam noord.
Dat ik buiten stapte voelde ik het gelijk al , een fijne miezer daalde neder op mijn kleine hoofdje , maar goed weer naar binnen en omkleden is op zo een moment voor mij geen optie meer dus monter op de fiets gestapt en met een mooi lichtstraaltje aan de voorkant vertrokken.
Lichtelijk nat kwam ik aan op m,n werk en na een heerlijke douche was ik ook weer een beetje opgewarmd.
De rest van de dag was niet beter , eerder slechter maar vanmiddag werd het dan toch droog maar winderig , en zo als het meestal met wind is , 9 van de 10 keer tegen.
Op m,n gemakkie naar huis gefietst en onderweg toch genoten van het onstuimige weer en de fluitende vogeltjes.
We zien morgen wel weer wat het weer dan brengt , zelfde tijd


weer 26 km rijker.

9 opmerkingen:

superbeekie ( marcel ) zei

wat vroeeeeeeeeegggggggggggggggggg!!!!!!!!!!!!!! beeke's wekkertje gaat om kwart voor zes....... pff zo te vroeg! vanmorgen met de metro naar de ikea gegaan en niet met de ligger

Gerrit zei

Lekkkerrrrrr

Mick zei

Ik vertrek ook dagelijks rond die tijd en Maandag zowel als Dinsdag miezerde 't treurig.
Maandag duwde ik me daar nog wel doorheen maar Dinsdag was ik blij dat ik met de Alleweder enigzins ontsnappen kon aan die herhaalde deprimerende pleur.
't Zal nog niet meevallen 'n woning te vinden waarin ik de Alleweder ook weer onderdak kan verschaffen op bg niveau!

Gerrit zei

wil je verhuizen dan ?Mick

Mick zei

Ik volg je blog natuurlijk wel Gerrit en heb me bij de 'volgers' aangemeld.
Maar omdat ik zelf geen blog heb zal ik toch zelf steeds op de bladwijzer moeten klikken om te zien of je wat nieuws geschreven hebt. Bij mijn weten tenminste. Groeten!

Mick zei

Ik móét verhuizen feitelijk door renovatieplannen van Eigen haard.
Daardoor gaat de huur ongeveer 't dubbele bedragen!Wat ik ze verwijt is dat me dat niet werd aangekondigd toen ik hier krap 2 jaar geleden m'n intrek nam.Ik heb nu 'n woningkje op 't oog met stalling op BG maar ook met 'n zolder...helaas zijn die op dit moment niet vrij.
Maar ik blíjf natuurlijk niet eeuwig zo coöperatief!Ik wil gewoon zó'n woning en anders moeten ze me d'r uit sleuren!

Gerrit zei

in principe zijn ze verplicht om jou een vergelijkbare woning ,met een vergelijkbare huur aan te bieden als jij na de renovatie niet terug wil of kan of misschien kom je in aanmerking voor huursubsidie als de huur inderdaad het dubbele word.

Mick zei

Door erfgenaam te zijn van m'n vader heb ik meer dan 20.000 in onroerend goed (de ouderlijke woning)op m'n naam. En dan kom je niet in aanmerking voor huursubsidie (woontoeslag).
"Op m'n naam" -want ik kan daar niet over beschikken omdat m'n moeder er nog in woont. Kan daar dus nog niet eens 'n Quest van kopen !

superke zei

hallo ik zoek iemand he dat niet vind he marcel depont van camda bent jij het laat mijn weeten chantal67@hotmail.com