zaterdag 30 mei 2009

lange woon werk


Vandaag met dit mooie weer het woon werk rondje even uitgebreid met 10 Km , op de terugweg door den Ilp en bij waterland langs de spoorlijn met de wind mee op 42 km/uur gekomen op vlak wegdek , super.
Ik was evengoed mooi op tijd thuis , wel zat er weer een rammel in de fujin , dit bleek bij thuiskomst m,n 1/2 jaar oude spatbord te zijn , finaal door midden gescheurd.
In het eerste half jaar was de ophanging al een paar keer gescheurd (2 mm rvs) ? dit is toen 3 mm rvs geworden met als gevolg dat nu een andere zwakke plek aan de beurt is , het spatbord zelf dus.
Op de bovenste foto zie je de nu heel gebleven ophanging en de onderste 2 foto,s laten het afgescheurde spatbordje zien.

6 opmerkingen:

marcel beekmans ( beekie ) zei

nou lekker dan weer!!!! nn ? nieuw spatbordje?

Gerrit zei

heb een mailtje gestuurd naar ligf.winkel ams. kijken wat ie zegt.

marcel beekmans ( beekie ) zei

o oke, ben benieuwt...

@ gerrit,
ik ben en blijf een man:P maare heb 2x nieuw water gehaald... zal vast wel niet 100/5 ween, maar als jij je fujin en de mistral gaat schoon maken geef dan ff een sijnte:P zet hem er graag ff naast:P

30 mei 2009 10:25

Gerrit zei

anita heeft net vm haar mistral gepoetst ,Pech dus

Mick zei

Natuurlijk komt 't nooit echt gelegen als er iets kapotgaat maar het hoe en waarom is boeit me toch ook altijd.
En zolang je er improviserender wijze nog mee thuiskomen kan...
Op zich is het wel 'n mooie breuk en zou je ook híer 'n halfrond plaatje RVS onder kunnen rivetten (da's belgisch geloof ik voor "popnagelen")?

marcel beekmans ( beekie ) zei

ja nee de groene scheurijzer s weer netjes hoor:P velg was echt mega vies:P remmen gaat ook stukken beter, ga hem zo ff vol-laden voor morgen, fijne pingsterdagen