vrijdag 15 mei 2009

Reclame maken voor Fietsvierdaagse


Zo Beste Liggers

Ik moet even wat reclame maken voor de Zaanse Fietsvierdaagse die vanaf volgende week donderdag verreden wordt .
4 mooie routes met iedere dag 4 afstanden 25 Km , 40 Km, 70 Km en voor de die hards 100Km.
Dus laat die kettingen maar zoemen en de wieltjes rollen.
En wil je maar 1 van de dagen meefietsen , dan kan dat ook , die zaankanters zijn zo flexibel.

Op de eerste fietsdag kunnen jullie van het Noorden genieten , via De Wormer en de Schermer richting West Friesland , de 25 km en de 40 Km worden door mij persoonlijk op de ligfiets uitgepijld en de 70 Km wordt door iemand anders uitgepijld , tevens krijgt iedereen ook nog een geschreven route mee en kun je ook een 100 Km rit doen zonder te verdwalen en een gps is ook niet eens nodig , mag wel natuurlijk.

De Tweede dag gaat richting het Zuiden , dan gaan we het Kanaal over en gaat de route door recreatiegebied Spaarnwoude en de langere afstanden door de Kennemerduinen en terug via de sluizen van IJmuiden.
De 25, 40 en 70 Km zijn ook nu weer uitgepijld , dus verdwalen kan haast niet.


De Derde dag is de West Route aan de beurt. Deze gaat door de Vuurlinie en de Duinen. Bij mooi weer raadt jullie aan aan om voor de 70 of 100 km te kiezen, om zo echt van het kustgebied te kunnen genieten. De 25, 40 en 70 Km zijn ook nu weer uitgepijld , dus verdwalen kan haast niet.


De vierde dag is de Oost Route aan de beurt. Traditioneel de Zaanse Fietsvierdaagse afgesloten met een route door het recreatiegebied Het Twiske en verder door het prachtige Waterland: Noord-Holland op z’n best!!!!!
Ook nu zijn de 25, 40 en 70 Km weer uitgepijld , dus verdwalen kan haast niet.
iedereen krijgt ook een geschreven route mee en kun je ook een 100 Km rit doen.

Nevenactiviteiten:
Niet alleen fietsen, maar ook volop gezelligheid tijdens de Zaanstad Fietsvierdaagse.
Iedere avond is het clubhuis drukbevolkt met kampeerders en vele deelnemers uit de omgeving.
Vrijdagavond klaverjassen voor de volwassenen met leuke prijzen.
Zaterdagavond is het hoogtepunt. U kunt eerst aanschuiven voor een gezamenlijke maaltijd...(kosten tussen de 10,00 en 15,00 euro juiste prijs bekend tijdens de 4 daagse) en hebben wij, naast de bingo, ook het huldigen van opmerkelijke deelnemers.
Zondag zal vanaf ongeveer 12.30 uur (afhankelijk van de drukte) het rad van Avontuur weer overuren draaien, en krijgt u bij het afstempelen uw herinnering mee.
U bent van harte welkom om aan onze activiteiten deel te nemen, ons motto.... hoe meer fietsers hoe meer vreugd !!!

Kamperen
Evenals bij veel andere vierdaagses is het mogelijk om dichtbij de plaats van vertrek te kamperen. Het is een typische vierdaagse camping. Er is geen elektriciteit, Wel kan desgewenst de auto naast de caravan of tent worden gezet, voorwaarde is echter dat het voertuig daar dan gedurende het gehele evenement blijft staan. Wanneer u met vrienden of kennissen bij elkaar wilt staan, meldt dit a.u.b., wij proberen zoveel mogelijk rekening te houden met uw wensen. Kamperen is mogelijk van woensdagmiddag voor de start t/m maandagmorgen na afloop van de 4 daagse. Wij raden u aan om tijdig te reserveren, met name als u een speciale plaats wenst.

Hopen dat het weer meezit en lekker fietsen allemaal .

4 opmerkingen:

Gerrit zei

Mick , Marcel , heb jullie reakties even verwijderd hoor , ging echt niet meer over fietsen of de vierdaagse.
niet boos worden , niks persoonlijks

Mick zei

Ik heb 'n zaanse collega en heb de link net aan haar doorgestuurd. Behalve de link naar jou site: http://www.toerclubdts.nl/zf/index.html
Maar ze was eigenlijk wel geïnteresseerd in wat Marcel en ik...

marcel beekmas ( beekie ) zei

huh mick?? doe es uit legge:P

Gerrit zei

gaan we niet vertellen , laat er maar lekker nieuwsgierig zijn