zondag 30 augustus 2009

Rondje Beemster met Marcel , Nina en Anita
Vandaag vertrokken met bovenstaande leden voor een rondje beemster , dit zou anita,s eerste grotere rondje worden , we wilden ong 40 a 45 km rijden.
Dus gezamenlijk de beemster in , er werd veel gepraat tijdens het fietsen door anita en nina en marcel kon er ook wat van dus er werd veel geluisterd door mijzelf.
Bij de kerckhaen aangekomen , mijn favo restaurant , bleek deze weer dicht te zijn , vreemd op zondagmiddag met mooi weer dicht zijn dan ben je waarschijnlijk al binnen. eerdere keren dat ik daar was stond ik ook al eens voor een dichte deur.
Dus maar doorgereden naar Schermerhorn en daar bij s,Lands Welvaren van de koffie , thee, cola , cassis en appelgebak genoten.
Na een goeie 3 kwartier zijn we verder gegaan richting Driehuis vandaar naar De Woude en via Krommenie , Wormerveer en de Wijde Wormer weer naar huis alwaar de teller 60 Km aangaf , Pieuuu das even teveel voor anita maar het ging onderweg ook zo goed , alleen op de stukken tegenwind heb ik er geduwd dus het meeste heeft ze zelf gefietst , geweldig gedaan.

Ritafstand 60 Km

1 opmerking:

marcel beekmans ( beekie ) zei

was keigezellie kerel!!!

ben trots op je meisie joh! toch ff gevlikt he!:D ja nee was leuk:d