donderdag 16 april 2009

Alweer 2 woon / werk ritjes en te koop

Even een Update , De Gazelle Torrente en de Oma fiets zijn Beide Verkocht , ik heb alleen nog een mooie tent in de aanbieding.


Na het vele fiets werk in het afgelopen weekend heb ik er toch al weer een paar woonwerk ritjes opzitten maar daar gaat het vandaag niet om,
Ik heb toch maar besloten om mijn Gazelle Torrente , die al 2 jaar op zolder staat , te verkopen .
Het is gewoon zonde , ik heb er maar 1 jaar op gefietst maar door de ligger heb ik er niet meer naar getaald.
Dus voor de liefhebbers , te koop een mooie gazelle torrente , 21 versnellingen , frame maat 51 Cm.

En dan heb ik ook nog een Batavus oma fiets in de aanbieding , 3 maal op gereden , deze is van mijn dochter en die rijdt er ook bijna niet op dus die mag ook weg. Frame maat 51 Cm , Bandenmaat 28 inch

En dan , laatst but not least , een super mooie tent om vanuit te vissen , te kamperen of wat anders te doen , een 2 persoons Bivvy , Karpertent of hoe je het maar wil noemen. Binnenmaat 220 bij 240 en 145 hoog. binnen en buiten tent dus lekker warm.

60 Km woon werk verkeer er weer bij.

3 opmerkingen:

superbeekie ( marcel ) zei

ik moet ook iet aan denken hoor, om op en bukker te moeten rijden!!! laats reed ik op een bukker ( schaamschaam ) moest ff iemand helpen boodschappen naar huis te rijden, tja en in het algemeen heben de gemiddelde nederlander een bukker .. moest een bruk op... met de ligger no problemo... maar wahaaaaaaaaaaat kreeg zowat dat ding niet die brug op, moest gewon vet vme best doen.... ja nee houw het wel bij liggen:P lol altjid leuk om tegen iemand te zegge "ik ga ff en stukje liggen" die op dan... en daarna 'ja bedoel ff ligfietsen" maare beste meneer schooner ist niet handig om die tent vor volgend jaar te bewaren als je weer naar de paastreffen gaat?

Gerrit zei

Om mee te nemen met de fiets is ie een beetje zwaar marcel , wat dacht je van 12,5 Kg.
Is met een auto geen probleem maar als je dat samen met andere dingen 100 km achter je kont aan moet trekken dan voel je dat wel .
En er zijn voor fietskampeerders veel lichtere en kleinere tenten te koop voor niet al te veel.

superbeekie ( marcel ) zei

ik heb deze keer gehald bij de decatlon naast de mediamarkt in adam zuidoost
http://www.decathlon.nl/NL/2-seconds-simple-i-33672599/

geloof iets van 2 kg ofzo, dus nog wel te doen he:P