woensdag 22 april 2009

Nagekomen foto,s paastreffen


De ene foto is Mick die na een ruzie ,bijna vechten, terugloopt naar zijn fiets , mick kennende moet de automobilist echt raar gedaan hebben .
En de andere foto is m,n tent buurman die er wel lol in had en ook nog de omgeving goed kende .

3 opmerkingen:

superbeekie ( marcel ) zei

wat was er gebeurd da?

Gerrit zei

geen idee marcel , ik was er niet bij.

Mick zei

Ach eigenlijk niets...Alleen de automobilist was woest achteruit gereden omdat 1 van ons zijn middelvinger op had gestoken (denk ik)nadat ze keihard rijdend en toeterend ons inhaalden.
Ik zag de confrontatie aankomen reed snel naarvoren zodat er nu 3 velo's stonden om overheen te rijden, ritste de zeildoek open en sprong eruit.Dat deden enkele andere mannen ook waaronder de jonge Bob Vroegh.Deze vertelde me naderhand dat ze 't water uit z'n waterpistool voor spugen naar hun auto hadden aangezien (maar dat heb ik niet zelf gehoord).
Ik verweet hem gevaarlijk achteruitrijden in onze richting, hij (z'n maat bleef aan de andere kant vd auto staan)ons met z'n drieën naast elkaar rijden...
Door ons gezamelijk optreden zou hij weer ingestapt zijn ware 't niet dat enkele VM's ondertussen vóór hun auto had geparkeerd.
Omdat ik de enige was die nog stond en hij z'n gezicht wou redden dreigde hij toen me "in de sloot te gooien".Waarop ik 'n boxdansje maakte (net buiten 't bereik van z'n handen natuurlijk).
De foto moet vlak genomen zijn nadat ze toch weer waren ingestapt.
Waar vond je de foto Gerrit?