zondag 26 april 2009

Woon werk met een ligfietsrace


Vanochtend vroeg vertrokken naar het werk en onderweg een paar spatjes gehad , niet erg was wel welkom.
Na een dag werken is het heerlijk om weer naar huis te fietsen maar deze keer maakte ik een omweg om naar de stad
te gaan , zaandam wel te verstaan , want dat was het decor van de ligfietswedstrijd .
De eerste manche heb ik gemist want die was om 12 uur ofzo en toen was ik nog op het werk , maar voor de tweede was ik op tijd er werd zelfs door een paar ehbo ers gevraagd of ik mee ging koersen , maar nee deze keer niet.
Ik zag een paar bekenden van het Paastreffen zoals Bob Vroegh en Bastiaan en Guus .
Na de start viel er al 1 uit na de tweede ronde en deze man vroeg ook al aan mij of ik zijn transponder wilde hebben zodat ik mee kon racen , maar ik had vandaag al gewerkt en tijdens het naar huis fietsen merkte ik al dat ik niet genoeg gedronken had vandaag , dus ik liet even verstek gaan .
Fijn aan de kant naar de wedstrijd staan kijken , Bob Vroegh werd tweede en was door de nummer 1 op een ronde gezet , door de bochten in het circuit waren de questen niet in het voordeel want deze moesten flink afremmen voor iedere bocht.
Een vrouwelijke deelneemster , Emmy , werd in haar groep eerste want ze was deze keer alleen , zij vertelde dat er nog een paar vrouwen waren die raceten maar er deze keer niet bij waren.
De Fujin heeft ook weer wat bekijks gehad want vele voorbijgangers gunden hem of haar een tweede blik.
Misschien doe ik vlg jaar wel mee , zal wel niet winnen maar dat maakt niet uit.

groetjes.

6 opmerkingen:

superbeekie ( marcel ) zei

meedoen is belangrijker als winnen he, maar misschien als ze gerrit ff voorsprong geven? eerst ff voorgloeien.. warm lopen en dan racen:P

Eugène zei

Hoi Gerrit!

Voel je er wat voor om aan Cycle Vision mee te doen? Ik doe ook mee! Niet voor de prijzen hoor want ik heb voor mezelf al een plaatsje gereserveerd in de onderste regionen!!
Ik ben vorig jaar een beetje door het virus gegrepen en heb toen alleen de uursrace gereden (31,5km op bandjes met 3bar (hier kwam ik thuis pas achter!) en oververmoeid aan de start)en dat vond ik zo 'leuk' dat ik dit jaar aan 3 races meedoe.
Mijn doelen zijn dit jaar;
- 35+km in de 1 uurs-race
- 45+km/u in de sprint
- 100+km in de 4 uurs-race
Nogmaals; voor het race-plezier...

Groetjes, Eugène van Wijngaarden

superbeekie ( marcel ) zei

kom k ff kijken:P zit ng te twijfelen om er een dag of een weekend heen te gaan:P was verlede jaar zoo bere gezelie

Gerrit zei

Ja ik weet het nog niet jongens , Cyclevision is dit jaar niet dichtbij voor mij maar de fiets kan in de auto.dus geen reden misschien moet ik wel werken , moet ff kijken wanneer het is enzo. Weet iemand waar het herfsttreffen is dit jaar , de datum weet ik wel al en ik ben vrij dus ,,,,Jaaaaaaaaaa.

Gerrit zei

sorry jongens , met cyclevision zit ik op m,n vakantieadres in drenthe en ik denk niet dat de meiden het leuk vinden als ik er dan tussenuit knijp.

superbeekie ( marcel ) zei

jammer gerrit!! maar drenhe is oo keimooi!!

herfsttreffen is op 2,3,4 oktober,
chek here
http://www.ligfiets.net/agenda/evenement.php3?id1=2186&soort=&sessie=