dinsdag 14 april 2009

Paastreffen 2009 Harskamp Dag 1


Vandaag 10-04-09 was de grote dag , vroeg opgestaan en goed ontbeten en de fiets en het karretje beladen want vandaag fietsen we naar de Harskamperdennen om met andere liggers samen het paastreffen te beleven.
Om even half tien op de fiets gestapt en richting amsterdam en Muiderberg gefietst waar medeligger Andre al op mij stond te wachten met zijn Raptobike.
Na de kennismaking en het bekijken van beider fietsen de te fietsen route besproken en besloten om langs Amersfoort te fietsen dus gingen wij op weg naar Naarden , laren , Baarn en vandaar naar Soest en om Amersfoort heen naar Leusden , Achterveld , Barneveld , Kootwijkerbroek en dan Kootwijk en natuurlijk als laatste Harskamp.
Andre , bedankt voor de mooie route en de gezellige rit.
Om 13:00 nabij soest gestopt om water bij te tanken bij een pompstation en van de gelegenheid gebruik gemaakt om wat te eten want de motor moet blijven draaien.
In Kootwijkerbroek reden we door een parkje waar we ineens een voetbal fluitje hoorden gieren , dit bleek Maarten Sneep te zijn die met de U-Liggers een halve kilometer verderop bij een restaurantje wat zaten te drinken en ons zagen fietsen .
Na ons bij hun aangesloten te hebben gingen we voorspoedig door naar de Harskamp.
Op de Camping aangekomen waren er al wat bekenden en de begroeting was weer hartelijk , begonnen met de tent op te zetten en ons te installeren .
Nadat dat allemaal gebeurd was weer op de fiets gestapt om boodschappen te doen in het dorp 4 Km verderop.
Na het eten gezellig met de anderen aan de tafel zitten kleppen en redelijk vroeg de tent opgezocht om te gaan slapen.

Vandaag 103 Km gereden waarvan 93 Km met kar achter m,n Kont in heerlijk zonnig weer

2 opmerkingen:

superbeekie ( marcel ) zei

die plek op foto no 3 vind ik echt een pokkestk omte rijden!! heb die weg regelmatig gereden.... op tenduur wist ik het wel, om dat toch steets in a'fort noord moest wezen ging ik mooi via bunschoten spakenbrug:P lol

heb jij trouwens vastewerkdagen gerrit? misschien leuk om eens rondje monnickendam/purmerend terijden? die ongeving is wel lekker om te rijden!! via de dijk bij het markermeer,

groetjes marcel

Mick zei

Ik vond het rijden dwars door 'n voor mij totaal onbekende stad als Hilverum (heuvelop/ heuvelaf) juist 'n kick.
Met 'n grote grijns de bebouwing en hun bewoners bekijkend omdat ik alleen de lila lijn maar hoefde te volgen van m'n E-trex !