woensdag 15 april 2009

Paastreffen 2009 zondag 13-04-09 dag 3Vandaag rustig aan gedaan wat fietsen betreft .
Ik had besloten om niet mee te gaan met de toertocht van 50 km omdat ik m,n benen best wel voelde na de ritten van de eerdere dagen , maar achteraf nu ik de foto,s zie en merk hoeveel lol ze onderweg gemaakt hebben heb ik daar best wel spijt van , ik zie op foto,s van deze tocht op elkaar gestapelde ligfietsen als crash bijeen liggen en hoor dat er mensen in bomen geklommen zijn om maar een gekke foto te krijgen dus dat is wel lachen geweest.
Maar goed , ik ben zelf even een klein tochtje in het bos gaan doen met een superlicht verzet om de spanning wat uit m,n benen te rijden voor de terugreis morgen.
Bij terugkomst heb ik het groeps gebouw een opfrisbeurt gegeven want er moest natuurlijk weer gegeten worden s,avonds .
De barbecue met salades en sausjes was ook weer goed .
Gisteravond hadden we al aan het kampvuur gezeten en helaas mocht dat van de beheerder maar 1 keer dus hebben we ons maar vermaakt met andere dingen zoals petflessen schieten en kaarten.

Vandaag maar 20 KM gefietst, wel door een prachtig bos.

10 opmerkingen:

superbeekie ( marcel ) zei

leuke foto's gerrit!!!! en hoe ist met je beentjes???

Eugène zei

Hoi Gerrit!

Na een rit van 70km ben ik 2e Paasdag weer thuisgekomen na een fantastisch weekend! Het was geweldig genieten, lekker fietsen en camperen en natuurlijk hoorde er ook een beetje slap ouweh.. bij. Bedankt voor je gezelligheid tijdens dit weekend en ik hoop je wellicht tijdens Cyclevision of anders tijdens het Herfsttreffen te zien!
Groetjes, Eugène (je buurman!).

Gerrit zei

Gaat wel weer goed , marcel , door een aanrijding spoorde het karretje de laatste 40 km niet zo best maar ik ben thuis gekomen

Gerrit zei

leuk eugene , werd je niet opgehaald dan op de helft ?

groetjes buur

superbeekie ( marcel ) zei

o jeej gerrit botsing gehad? oeii!!!
ik ben net okw eer om gepleurd:s kwam bij de ikea weg, deed braaf w88 voor het rode stoplicht, maar was vergeten terug te schakelen...... mar dat had ik natuurlijk pas door toen k weg wilde gaan,,,, lag zo op de grond en me knie deed al zo pijn:S gelukkig nu tot maandag as vrij!!!!

Mick zei

Ja aanrijding Marcel. De eerste aanrijding van "het voertuig" was tegen Marjolijn waarbij deze zo onthutst reageerde dat ik nog in de lach schoot omdat het leek of ze in haar billen geknepen werd...

superbeekie ( marcel ) zei

eerste? waren er meer dan?? ag de een vald letterlijk om ( grrr !!!!! ) en de andere rijd tegen een ander aan he ider z'n ding he!!! lol, vind trouwens de foto die gerrit opz;n pickaweb gedoe staan heb erg leuk:P daar zitten jij (mick ) gerrit en hans braaaafjes op een stoel:P superbaaf:P lol

Gerrit zei

Superlol ja , vooral als je weet dat hans de aanrijder was.

superbeekie ( marcel ) zei

zodan kreeg je sunnie ahterop? mmm.... tja ligfietsen blijft een kunst he!!! vak apart:P reed die hardbij inpackt?

Eugène zei

Hoi Gerrit.

Nee, ik ben niet halverwege opgehaald door m'n meissie want ik was een beetje te vroeg! Ik heb incl. pauzes 3uur en een kwartier over de 70km gedaan en ze was nog druk bezig. Daarom 's middags nog maar een toertje van 40km (op snelheid) erachteraan! Zo kwam mijn Paastotaal op 280km. Deze werkweek nog niet gefietst om diverse redenen.

Groet, Eugène.