donderdag 23 april 2009

Rondje Noord HollandVandaag ging ik voor de Fietsclub Pijlen ophalen van de gisteren verreden tocht voor de Politie de zogeheten Zawagaai tocht , hoe verzin je het.
Marcel Beekmans , vond het leuk om mee te gaan en dus gingen we rond 11:00 op pad.
De rit begon in de Wormer en voerde ons door de Wormer naar west Knollendam en vandaar Richting het gebied van Wim Schermer , De Woude en vandaar op weg naar Driehuizen , nadat we op een terrasje genoten hebben van een bak koffie met een tosti gingen we weer op pad naar Groot Schermer , vandaar naar Schermerhoorn , Avenhorn ,Oudendijk , Beets , Oosthuizen alwaar we even een supermarkt in gingen voor wat versnaperingen en via Hobrede en Kwadijk richting Purmerend en via de Wormer weer richting het startpunt van de rit.
We hadden gedacht wel een paar Questen tegen te komen in deze buurt maar die waren op reis naar andere streken zeker , helemaal geen een ligger tegengekomen , Oh nee dat lieg ik want bijna weer bij Zaandam kwamen we iemand tegen op een Challenge Trike.
Marcel , het was erg gezellig en we hebben lekker gefietst , jij hebt er vandaag weer 100 opzitten als je thuiskomt en ik moet het met 75 Km doen Desalniettemin was het een super mooie tocht.
In de ochtend was het nog wat fris maar de lange broek en shirt met lange mouwen gingen net voor Driehuizen uit en weer genoeg zon gehad vandaag. Foto,s moet ik ff bij Marcel pikken want ik had m,n toestel niet mee dus die volgen nog.

Vandaag 75 Km gefietst.

1 opmerking:

superbeekie ( marcel ) zei

ik heb er ook erg van genoten!! egt super route!
heb er 105 opzitten vandaag:P

o ja this beekmaS met en s er achter:P lol
ik zal ff de foto's mialen,